top of page

מסחאן עוף

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול:

40 דקות

סועדים:

5 סועדים

רמת קושי:

מתקדם

לגבי המתכון

מדברי השף חמודי עולה עושר חוויות קולינריות שמתחברות יחד ליצירת מתכון מסחאן עוף המשלב מסורת עם נגיעה מודרנית. הלחם הנימוח, המקבל את טעמו העמוק משמן הזית והעוף המתובל בסומק ובצל, מתמזג עם ההכנה המודרנית של השף: גלגול הפיתה הדקה במילוי העוף כמו סיגרים. יחד עם תוספות כמו פיטריות או תוספות טריות, הוא מצליח להביא טעמים חדשים למנה המסורתית, שיכולה לקסום גם למי שאינו מכיר את המטבח היפואי.
הדיפ של הטחינה הירוקה הפיקנטית או סלסת העגבניות עם הצ'ילי הירוק נותן למנה את המגע הסופי שמציב אותה ברשימת המנות האהובות על האורחים המגיעים לביתו של השף. עם כל ביס, תגלו את ההנאה שבאוכל הבית, שיהפוך כל ארוחה באירוח למשהו בלתי נשכח.

מצרכים

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

אופן הכנה

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
bottom of page